Skip links

Wie zijn wij

Samenwerking is een van onze speerpunten…

PUUR Theater is ontstaan uit een team van zeer gedreven mensen met een grote passie voor het theatervak. Mensen met een brede kennis en ervaring in het werken voor en achter de schermen bij diverse producties. Een productieteam van deels professionals, deels ouders van spelers en van oudere jeugdleden, bekend met het draaien van een volledige toneelproductie. Belangrijke pionnen op een speelbord waarbij samenwerking en communicatie vereisten zijn.

Aan de vraag van de jeugdleden en hun ouders op het gebied van toneellessen, drama, uitbreiding van het niveau van de producties, zang, geluid en decor kan met de oprichting van PUUR Theater worden voldaan.

Heeft u vragen aan (een van) onze medewerkers?

Neem contact met ons op

Onze missie en visie

Als theatergroep werken we volgens een aantal missies en visies. Deze zijn gebaseerd op enerzijds de vraag en wensen van de ouders en hun kinderen (leden) en anderzijds op onze ervaring die we in de loop der tijd hebben opgedaan. Niet alleen tijdens onze werkzaamheden achter de schermen bij eerdere voorstellingen, maar ook in ons eigen werkzame leven.

01

Laagdrempelig

Onze vereniging is laagdrempelig. Alle kinderen kunnen deelnemen.

02

Wensen

We kijken naar de wensen en belangen van onze leden of donateurs.

03

Maatschappelijk

We realiseren minimaal 1 maatschappelijke activiteit binnen de gemeente Beesel per speeljaar.

04

Ontwikkelen

We willen de jeugd begeleiden en laten ontwikkelen naar een hoger niveau in de toekomst. Uiteraard gebeurt dit naar ieders vermogen.

05

Geborgenheid

We bieden geborgenheid; voor het vasthouden van een maximaal teamgevoel (de ‘toneelfamilie’) die er nu heerst organiseren we minimaal twee teamactiviteiten per speeljaar.

06

Enthousiasme

Uitdragen van het enthousiasme naar buiten; zowel het enthousiasme vasthouden bij de leden/donateurs als het enthousiasmeren van de omgeving voor het acteren.

Brainteam

In het kader van educatie en continuïteit hebben we voor de productie 2018/2019 een team samengesteld uit leden van verschillende leeftijden: het PUUR Theater Brainteam. Met de wensen van alle leden in de ene hand en de kaders van het Productieteam in de andere, heeft dit team een productie bedacht waarbinnen persoonlijke groei voor iedereen voorop staat.

Op deze manier nemen we de leden mee in het productieproces, zijn we er zeker van dat de producties bij hun wensen en persoonlijke doelen en een breed publiek aansluiten en planten we een zaadje voor een toekomstige opvolging in het Productieteam.

Laura Hendrikx

Bart van den Broek

Carla van Zanten

Thijs de Raaij

Sandra van den Brandt

Tonny Cremers

Patricia Verlinden