Skip links

Wie zijn wij

Samenwerking is een van onze speerpunten…

PUUR Theater is ontstaan uit een team van zeer gedreven mensen met een grote passie voor het theatervak. Een productieteam van deels professionals, deels ouders van spelers en van oudere jeugdleden, bekend met het draaien van een volledige toneelproductie. Belangrijke pionnen op een speelbord waarbij samenwerking en communicatie vereisten zijn.

Aan de vraag van de jeugdleden en hun ouders op het gebied van toneellessen, drama, uitbreiding van het niveau van de producties, zang, geluid en decor kan met de oprichting van PUUR Theater worden voldaan.

Wij repeteren wekelijks op dinsdagavond in twee groepen:
PUUR JONG: voor jeugd tussen de 7 en 23 jaar
PUUR18: voor jongvolwassenen tussen de 18 en 30 jaar

Heeft u een vraag aan ons?

Neem contact met ons op

Wil jij ook lid worden
van onze theaterfamilie?

Klik hier voor een kennismaking

Onze missie en visie

Als theatergroep werken we volgens een aantal missies en visies. Deze zijn gebaseerd op enerzijds de vraag en wensen van de ouders en hun kinderen (leden) en anderzijds op onze ervaring die we in de loop der tijd hebben opgedaan.

01

Laagdrempelig

Onze vereniging is laagdrempelig. Alle kinderen kunnen deelnemen. De contributie houden we bewust laag.

02

Wensen

We kijken naar de wensen en belangen van onze leden of donateurs.

03

Maatschappelijk

We realiseren minimaal 1 maatschappelijke activiteit binnen de gemeente Beesel per speeljaar.

04

Ontwikkelen

We willen de jeugd begeleiden en laten ontwikkelen naar een hoger niveau in de toekomst. Uiteraard gebeurt dit naar ieders vermogen.

05

Geborgenheid

We bieden geborgenheid; voor het vasthouden van een maximaal teamgevoel (de ‘theaterfamilie’) die er nu heerst organiseren we minimaal 1 teamactiviteit per speeljaar.

06

Enthousiasme

Uitdragen van het enthousiasme naar buiten; zowel het enthousiasme vasthouden bij de leden/donateurs als het enthousiasmeren van de omgeving voor het acteren.

Brainstorm

In het kader van educatie en continuïteit hebben we voor elke productie een leden brainstorm. Met de wensen van alle leden in de ene hand en de kaders van het bestuur in de andere, bedenken we een productie waarbinnen persoonlijke groei voor iedereen voorop staat.

Op deze manier nemen we de leden mee in het productieproces, zijn we er zeker van dat de producties bij hun wensen en persoonlijke doelen en een breed publiek aansluiten en planten we een zaadje voor een toekomstige opvolging in het Productieteam.