Skip links

Een ontdekkingsreis naar familie

Schaduwspel

Bekijk de trailer

Schaduwspel

Een ontdekkingsreis naar familie

Met een medaillon en een stukje van een oude foto gaat Pieter op pad om een groot familiegeheim te ontrafelen. Gelukkig krijgt hij hulp van Lena, die geboren is voor het geluk en hem een plekje bezorgt op het schip ‘De Krijger’. Eenmaal aan boord maken we kennis met het verleden en ontdekken we samen met Pieter en zijn nieuwe vrienden welk drama als een donkere wolk boven zijn familie hangt. Lukt het hen om de zoektocht tot een goed einde te brengen en Pieters vader nog eenmaal gelukkig te zien?

Schaduwspel is een familievoorstelling voor jong en oud, naar een idee van het PUUR Theater Brainteam, met bekende nederlandstalige hits. Een zelfgeschreven productie met moderne dans waarbij al onze acteurs hun beste beentje voor zetten.
De regie is in handen van Yentl Evers. Klik hier om de trailer te bekijken.

Stap aan boord van De Krijger die is beladen met drama, humor, verdriet, liefde en geluk… Bestel nu je tickets!

Zaterdag 22 juni 2019

Tijd: 19:30 – 21:30 uur
Locatie: De gieterij, Bergerhofweg 1 Reuver
De zaal gaat om 19:00 uur open

Zondag 23 juni 2019

Tijd: 14:30 – 16:30 uur
Locatie: De gieterij, Bergerhofweg 1 Reuver
De zaal gaat om 14:00 uur open

De Gieterij als theater

DE GIETERIJ – DE VOORMALIGE METAALGIETERIJ METACO – OPENT HAAR DEUREN VOOR CULTUUR

De Gieterij | Bergerhofweg 1 Reuver

In deze ambiance met haar karakteristieke en industriële sfeer vonden wij voor Schaduwspel het perfecte decor; heden en verleden smelten moeiteloos samen in het pand dat bol staat van geschiedenis, maar ook van toekomstplannen.

De deuren van De Gieterij openen een half uur voor aanvang van de voorstelling. Kom op tijd en drink gezellig een drankje aan de bar in de oude handvormerij of bekijk de geschiedenis van De Gieterij in de oude afbramerij…

Hoe ver zou jij gaan in een zoektocht naar familie?

Online ticket verkoop

U kunt de voorstelling Schaduwspel twee keer bezoeken: op zaterdag 22 juni om 19.30 uur en op zondag 23 juni om 14.30 uur. Tickets bestelt u eenvoudig door op de knop met de gewenste datum te klikken. U komt dan in het bestelproces en wordt meteen doorgelinkt naar het online betaalproces. Houdt u uw betaalgegevens bij de hand.

“Een goede manier om vrienden te hebben, is om er een te zijn…”  

 …en daarom heeft PUUR Theater ook het vriendenticket!  Met dit vriendenticket steunt u – voor slechts € 2,00 extra – de activiteiten en workshops van onze leden. Als blijk van waardering ontvangt u een  persoonlijke welkomstboodschap vlak voor u de voorstelling bezoekt!

De online tickets ontvangt u meteen in uw mailbox (tip: kijkt u ook even in uw spambox/ongewenste e-mail). U kunt de tickets uitgeprint meenemen of opslaan op uw telefoon. Deze worden bij de entree gescand. U bent dan verzekerd van een zitplek. Uw ticket bevat geen stoelnummer; er is vrije plaatskeuze. De zaal opent een half uur voor aanvang van de voorstelling.

Heeft u vragen over de bestelling, dan kunt u een mail sturen aan info@puurtheaterreuver.nl zodat we u online kunnen helpen.

Horeca

Kom op tijd en geniet van een heerlijk kopje koffie of thee in de sfeervolle bar van de voormalige handvormerij. Ook diverse soorten frisdrank zijn verkrijgbaar. Natuurlijk is de bar ook in de pauze van de voorstelling geopend. Let op: in de bar kunt u niet pinnen, alleen contante betalingen worden geaccepteerd.

Bereikbaarheid

De voorstellingen vinden plaats in De Gieterij – de voormalige metaalgieterij Metaco – aan de Bergerhofweg 1 in Reuver. Met het openbaar vervoer is de locatie prima bereikbaar: met de bus stapt u uit bij halte ‘Bergerhofweg’ en vanaf het treinstation loopt u in slechts 10 minuten naar De Gieterij.

Parkeren

Wij vragen u uw auto te parkeren op de beklinkerde parkeerplekken van het nabij gelegen Jalema. Ook de fietsenstalling is door Jalema beschikbaar gesteld. Dit om de veiligheid rond De Gieterij te waarborgen. Parkeren is gratis.

Rolstoeltoegankelijkheid

De Gieterij is toegankelijk voor rolstoelen en rollators. Bent u wat slechter ter been? Meldt uw komst vooraf aan via info@puurtheaterreuver.nl dan zorgen wij dat er een medewerk(st)er van het PUUR Theater Productieteam voor u klaar staat om u naar uw plaats te begeleiden. De Gieterij kent een oude, maar charmante vloer…we helpen u graag!

Acteurs in deze voorstelling