Skip links

PUUR18

Veelgestelde
vragen

In eerste instantie zullen we elke week improviseren. Hierbij is er geen regisseur nodig maar verzorgen we zelf afwisselend de lessen. Hierdoor dagen we iedereen uit om zelf ook eens les te geven.

We zullen minimaal elk kwartaal samen als groep overleggen wat de koers is die we willen volgen en wat de doelstelling wordt van het volgende kwartaal.

PUUR 18 is opgericht voor (jong)volwassenen van 18 tot 30 jaar. Aanmelden kan vanaf het moment dat je 18 bent geworden (nog geen 18? Dan kom je nog niet voor aanmelding in aanmerking). Datum van je instroom gaat in overleg met de teamcaptain van de groep.

Bij het bereiken van de leeftijd van 30 jaar stopt je abonnement. Er wordt dan in alle redelijkheid bekeken welk moment geschikt is om te stoppen; wordt er nog aan een (grote) productie gewerkt, dan wordt verwacht dat je je rol nog afmaakt en loopt je contributie nog door tot het einde van de lopende productie.

We repeteren in de Greswarenfabriek, Keulseweg 36 Reuver.

We repeteren iedere dinsdagavond van 20.15 tot 21.45 uur met uitzondering van de schoolvakanties. We starten op tijd, dus we verwachten van de leden van PUUR18 dat ze vanaf 20.00 uur aanwezig zijn.

Al onze leden repeteren in zwarte, makkelijk zittende kleding om het groepsgevoel te bevorderen en makkelijk met alle speloefeningen mee te kunnen doen.

De contributie van PUUR 18 bedraagt € 45,- per half jaar per lid. Dit tarief is gelijk aan dit van de reguliere groep. Wanneer een lid zich bij beide groepen wil inschrijven, betaalt het lid – in plaats van 2 x 45 euro – een gereduceerd tarief van €67,50 per half jaar.

Wanneer je lid wordt van PUUR 18, word je lid van de vereniging PUUR Theater.

Bekijk hier het huishoudelijke reglement.