Skip links

PUUR 18

PUUR18
Een zelfsturend team

PUUR 18 is een theatergroep voor jongvolwassenen van 18 tot 30 jaar.

Wij repeteren elke dinsdagavond van 20.15 tot 21.45 uur in de Greswaren in Reuver.

Op dit moment werken we samen aan de voorstelling Murder Mystery Excursie, die zaterdag 3 en zondag 4 november wordt opgevoerd. Deze zelfgeschreven interactieve voorstelling zit vol humor, puzzels en gezelligheid.

Hierna gaan we aan de slag met ‘theatersport’, een improvisatiespel a la de Lama’s, de Vloer op of Nachtgasten. We gaan zelf ontdekken wat bij ons past en onzelf trainen als improvisators.

Zin om mee te spelen? Neem dan snel contact met ons op!

Passie voor Theater

Het samen-gevoel is voor ons heel belangrijk. Wij streven naar een ‘theaterfamilie’ waarbij iedereen zichzelf kan zijn en zich op zijn plek voelt. Wij zijn altijd op zoek naar ‘familie-uitbreiding’ zowel voor als achter de schermen.

Zelfsturend

Wij zijn een zelfsturend team. We dragen samen de verantwoordelijkheid voor alle facetten die meespelen bij ons bestaansrecht. We regelen onze eigen lessen, begroting en jaarplan.
We worden hierbij ondersteund door het productieteam.

Voor Onszelf

Wij maken wat we zelf tof vinden. Onze projecten zijn verschillend, maar altijd boordevol humor. Daarin dagen we onszelf uit om originele concepten te verzinnen, en beter te worden als acteurs en theatermakers.

Veelgestelde
vragen

We werken aan verschillende projecten met verschillende doelen. De rol van regisseur is hierin flexibel, wat betekent dat we elk project een nieuwe regisseur aanwijzen of inhuren. Ook verzorgen we zelf soms de lessen of de warming-up. Hierdoor dagen we iedereen uit om zelf ook eens les te geven.

We overleggen minimaal elk kwartaal samen als groep wat de koers is die we willen volgen en wat de doelstelling wordt van het volgende kwartaal.

PUUR 18 is opgericht voor (jong)volwassenen van 18 tot 30 jaar. Aanmelden kan vanaf het moment dat je 18 bent geworden. Nog geen 18? Neem contact op over de mogelijkheden.

Datum van je instroom gaat in overleg met de teamcaptain van de groep.

We repeteren in de Greswarenfabriek, Keulseweg 36 Reuver.

We repeteren iedere dinsdagavond van 20.15 tot 21.45 uur met uitzondering van de schoolvakanties. We starten op tijd, dus we verwachten van de leden van PUUR18 dat ze vanaf 20.00 uur aanwezig zijn.

Al onze leden repeteren in makkelijk zittende kleding om makkelijk met alle speloefeningen mee te kunnen doen.

De contributie van PUUR 18 bedraagt € 45,- per half jaar per lid. Dit tarief is gelijk aan dit van de reguliere groep. Wanneer een lid zich bij beide groepen wil inschrijven, betaalt het lid – in plaats van 2 x 45 euro – een gereduceerd tarief van €67,50 per half jaar.

Wanneer je lid wordt van PUUR 18, word je lid van de vereniging PUUR Theater.

Bekijk hier het huishoudelijke reglement.