Skip links
JUNI 2019

Schaduwspel

In juni 2019 bracht PUUR Theater de zelfgeschreven productie ‘Schaduwspel’ op de planken. Een voorstelling naar een idee van het PUUR Brainteam. De voorstelling werd gespeeld op de unieke locatie: de Gieterij, de voormalige metaalgieterij Metaco aan de Bergerhofweg in Reuver. Met deze industriële locatie – die door Cowanzo licht en geluid prachtig was verlicht – konden we onze bezoekers weer onze inmiddels befaamde ‘all-over-experience’ bieden. In de voormalige afbramerij kon men genieten van oud-hollands snoep en een heerlijk koud drankje. De route voerde langs de oude smeltkroezen naar de sfeervol ingerichte werkplaats die was omgetoverd tot prachtige theaterzaal…

Was je erbij? Laat dan een berichtje achter op onze Facebookpagina!

Het verhaal

Met een medaillon en een stukje van een oude foto gaat Pieter op pad om een groot familiegeheim te ontrafelen. Gelukkig krijgt hij hulp van Lena, die geboren is voor het geluk en hem een plekje bezorgt op het schip ‘De Krijger’. Eenmaal aan boord maken we kennis met het verleden en ontdekken we samen met Pieter en zijn nieuwe vrienden welk drama als een donkere wolk boven zijn familie hangt. Lukt het hen om de zoektocht tot een goed einde te brengen en Pieters vader nog eenmaal gelukkig te zien?

Schaduwspel is een familievoorstelling voor jong en oud, naar een idee van het PUUR Theater Brainteam, met bekende nederlandstalige hits. Een zelfgeschreven productie met moderne dans waarbij al onze acteurs hun beste beentje voor zetten.

De regie is in handen van Yentl Evers.

Recensies

Meer weten over de mogelijkheden voor een PUUR optreden?

Neem contact met ons op