Skip links
JUNI 2018

Pinokkio de musical

In juni 2018 stond een prachtige spiegeltent van de firma Klessens op de markt in Reuver opgesteld voor de vrolijke familievoorstelling Pinokkio. Een prachtige ambiance voor een voorstelling als nooit tevoren. Een locatie om door een ringetje te halen en een decor om bij weg te dromen, gemaakt door de kunstenaars van Ateliër Oët de Verf. Het bekende verhaal van Carlo Collodi trok vele bezoekers die genoten vanaf een zitplek ‘In de walvis’ of een luxe zitbox ‘Luilekkerland’ – verrijkt met vol gevulde snoep- en chipsetagère – en zich lieten onderdompelen in nostalgie.

De regie was in handen van Sandra van den Brandt

Het verhaal

Heb jij wel eens zó erg gelogen dat je neus ervan ging groeien? Vast niet! En ach, een leugentje om bestwil…

Pinokkio liegt dat het zijn lust en zijn leven is. Maar hoe kan het ook anders als je niet weet wat goed is of wat slecht is? Gelukkig heeft de Goede Fee hem een geweten gegeven en is het de taak van Pompidou om de marionet te behoeden voor de slinkse praktijken van meesteroplichters Fox en Trot als hij op een dag wegloopt bij zijn vader Gepetto. Het mannetje van hout beleeft samen met zijn vrienden uit het circus allerlei avonturen op het eiland Luilekkerland.

Lukt het Pompidou om Pinokkio te redden uit de klauwen van de verschrikkelijke Grimaldini en van hem een jongen te maken van vlees en bloed? Wordt de wens van Gepetto vervuld en krijgt hij eindelijk een échte zoon?

Recensies

Meer weten over de mogelijkheden voor een PUUR optreden?

Neem contact met ons op