Skip links

Murder Mystery

Een ingewikkeld mysterie.
Ken je de mop van de mummie?

Murder Mystery

Iedereen is een verdachte. Behalve jij! Nee grapje, jij ook.

Deze avond zal je niet in de koude kleren komen te zitten… deze super interactieve show is niet alleen bloedstollend spannend, maar vooral hilarisch leuk en gezellig. Niet alleen zit je middenin een originele twist op het genre van moordmysteries, je doet er zelf ook aan mee! Speel en speur naar de dader, maar zorg vooral dat je zelf ook veilig blijft…

“Landgenoot,

Uw grootvorsten, baron dhr. Frederik Hendrik Karel de Keverberg de Kessel en barones Louise de Villers de Pite, verzoeken het genoegen van uw aanwezigheid tijdens een decadente gelegenheid.

U bent hiervoor speciaal geselecteerd op basis van de mate van uw sociale aanzien binnen de lokale gemeenschap. De aanleiding voor dit evenement betreft een zwaarwegende boodschap jegens de lokale gegoede burgerij, welke de baron zal mededelen gedurende de avond.”

Wat gaat er gebeuren? Wie wordt er vermoord? Wie is de moordenaar? Wie is te vertrouwen? Was het de butler? Wat wordt de mededeling van de baron? Al deze vragen zullen worden beantwoord…

Momenteel staan er nog geen nieuwe shows gepland. Volg ons op Facebook en Instagram om als eerste op de hoogte te zijn van een nieuwe show.

Kun jij niet meer wachten? Boek ons dan voor een privé show! Voor samen met je vrienden, familie, collega’s of je twaalf katten treden wij graag op!

Stuur een postduif naar puur18@puurtheaterreuver.nl voor meer informatie.

De personages

Detective Opstelten

Barones Louise de Villers de Pité

Butler

Herman Vonk

Maria Carolina Hortense Mathilde de Keverberg de Kessel (Alice)

Baron Frederik Hendrik Karel de Keverberg de Kessel

Nog niet vervuld. Solliciteren? Mail naar: puur18@puurtheaterreuver.nl

Reacties van overlevenden

Veelgestelde vragen

Nee. Dit is een bloedserieuze komedie. Je lacht je dood.

Ja, maar jij bent het zeker niet. Of misschien toch wel…?

€29,50 is iets meer dan een tientje vijftig maar dit is het meer dan waard. Voor dit bedrag krijg je een avondvullend programma met hapjes én vijf drankjes. We sturen je alleen maar naar huis met je tevreden glimlach.

De Murder Mystery is geschikt voor alle leeftijden maar het leukste voor 18 plussers. 

Jazeker. De Murder Mystery is een fantastisch uitje voor familiedagen, vriendengroepen en bedrijfsuitjes. Voor groepen vanaf 8 personen zijn we te boeken via: puur18@puurtheaterreuver.nl of via Nina Bellen: www.ninabellen.nl/groepsuitjes/murder-mystery

Poeh, 1 a 2 euro ofzo? Wij adviseren om rijstmelk te drinken, lekker vegan.