Skip links
GA MEE OP AVONTUUR

Ga mee op avontuur met…

Het Magische Meisje!

Stel je eens voor… je zit in de klas bij een wel heel bijzonder meisje. Het meisje ontdekt magische krachten te hebben die ze in kan zetten tegen de gemene en kwaadaardige schooldirecteur! Beleef het mee op 6 en 7 april tijdens deze interactieve familievoorstelling ‘Het Magische Meisje’ gespeeld door de jeugdgroep van PUUR Theater Reuver.

Voorstellingen

Zaterdag 6 april Middagvoorstelling
15.30 uur tot 17.30 uur
Keulseweg 36 Reuver
Uitverkocht!
Uitverkocht!
Zaterdag 6 april Avondvoorstelling
19.30 uur tot 21.30 uur
Keulseweg 36 Reuver
Uitverkocht!
Uitverkocht!
Zondag 7 april Ochtendvoorstelling
11.00 uur tot 13.00 uur
Keulseweg 36 Reuver
Uitverkocht!
Uitverkocht!
Zondag 7 april Middagvoorstelling
14.30 uur tot 16.30 uur
Keulseweg 36 Reuver
Uitverkocht!
Uitverkocht!

Schoolkaartje voorrang
Wil jij als eerste in de school van het magische meisje betreden? Koop dan een voorrang schoolkaartje. Hiermee ondersteun je PUUR Theater Reuver, ontvang je van tevoren een leuke videoboodschap én mag jij als eerste de school betreden!

Over het verhaal…

‘Het Magische Meisje’ vertelt het verhaal over een heel bijzonder meisje. Ze is verzot op lezen en verslindt het ene boek na het andere. Dit tot grote ergernis van haar ouders, die niets liever doen dan op de bank zitten en tv kijken.
Als de schoolinspectie ineens voor de deur staat eist deze dat het meisje naar school gaat. Maar de school wordt geleid door een gemene, nare man die een hekel heeft aan kinderen én aan haar lieve juf. Toch geniet het meisje volop van haar tijd op school, haar leuke klas en… van de magische bibliotheek. Daar wordt haar fantasie geprikkeld en bedenkt ze een fantastisch verhaal en blijkt ze over magische krachten te beschikken. Maar.. is het wel een fantasie?

Script: Eileen bosch

Deze spelers nemen je mee op avontuur

Veelgestelde vragen

De voorstelling voor alle leeftijden geschikt.

Tickets bestel je eenvoudig door op de knop achter de gewenste datum te klikken. Je komt dan in het bestelproces en kunt meteen jouw schoolticket afrekenen.
Als de betaling is geslaagd ontvangt u een bevestiging en de e-tickets in uw mailbox. Dit kan enige tijd duren. Check ook de map ‘ongewenste mails’ en ‘spambox’.
Niets ontvangen? Heeft u na een tijdje nog niets ontvangen en is het bedrag wel van uw rekening afgeschreven, neem dan contact met ons op: info@puurtheaterreuver.nl
Je kunt de tickets uitgeprint meenemen of opslaan op je telefoon. Deze worden bij de entree gescand.

Interactieve voorstelling wil zeggen dat je midden in het verhaal zit. Je gaat met het magische meisje mee op avontuur door de school en volgt haar verhaal. Je zit dus niet de hele voorstelling op een stoel maar loopt écht mee van ruimte naar ruimte. Ben je slecht ter been? Geef het van tevoren even aan, dan denken wij met je mee. Er is een lift in het gebouw aanwezig die je helpt met verplaatsen.

Je kunt gebruik maken van de parkeerplaats van de Greswaren. Deze ligt aan de Keulseweg 36 in Reuver.

Met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. Vanaf het treinstation loop je in slechts 10 minuten naar de Greswaren.

De voorstelling duurt +- 2 uur.

Tijdens de pauze en na de voorstelling kun je genieten van een heerlijk kopje koffie, thee of frisdrank in de Magische Bar van de Gresbuus. Je kunt zowel met pin als contant betalen. Bij je entreeticket is een consumptie inbegrepen.

Een Schoolticket kost € 12,50.

Wil je PUUR Theater een extra hart onder de riem steken? Met het ‘Schoolticket voorrang’ steun je – voor slechts € 2,50 extra – de activiteiten en workshops van onze leden. Als blijk van waardering ontvang je een persoonlijke welkomstboodschap vlak voor de voorstelling en krijg je natuurlijk voorrang bij het betreden van de school!

Jazeker. Houd er wel rekening mee dat je tijdens de voorstelling een aantal keer moet verplaatsen. In het gebouw is een lift aanwezig.