Skip links

Lid worden

Tijdens de kijk-repetitie krijgen jij en je ouder(s) een uitgebreide rondleiding.

Heb jij ook een enorme passie voor theater? Wellicht is de PUUR JONG groep dan iets voor jou! Wekelijks repeteert deze groep op dinsdagavond van 18.30 tot 20.00 uur in de Greswaren in Reuver. Neem contact met ons op om een afspraak te maken om vrijblijvend te komen kijken of PUUR Theater bij je past.

Op dit moment repeteren we samen aan de betoverende voorstelling ‘Het Magische Meisje’. Wil jij nog meespelen in deze productie? Neem dan snel contact met ons op en wie weet straal jij dit jaar op het podium in deze betoverende productie!

Het meenemen van een ouder tijdens de kijk-repetitie is verplicht. Tijdens de kijk-repetitie krijgen jij en je ouder een uitgebreide rondleiding en uitleg van een van onze teamleden. Je dient minimaal 7 jaar te zijn om de kijkrepetitie te bezoeken. Ben je ouder dan 18 jaar? Kijk dan ook naar onze PUUR18 groep.

Neem contact met ons op

Veelgestelde
vragen

We repeteren in de Greswarenfabriek, Keulseweg 36 Reuver.

We repeteren iedere dinsdagavond van 18.30 tot 20.00 uur met uitzondering van de schoolvakanties. We starten op tijd, dus onze leden zijn altijd vanaf 18.15 uur aanwezig.

Al onze leden repeteren in makkelijk zittende kleding om makkelijk met alle speloefeningen mee te kunnen doen.

De contributie van PUUR Theater bedraagt € 45 per half jaar per lid. Deze wordt uitsluitend per automatische incasso geïnd middels het ondertekenen van het machtigingsformulier.

Bij de eerste afschrijving zal tevens een eenmalige kledingborg a €10 per lid worden afgeschreven. Zie kopje ‘kledingborg’ in het reglement.

Lees eerst ons reglement en vul dan onderstaand formulier in:

(let op: je aanmelding is geslaagd indien je binnen enkele minuten een automatisch aangemaakte mail van ons ontvangt met daarin de bevestiging van je aanmelding. Ontvang je deze niet, dan is er iets niet goed gegaan; probeer het opnieuw of neem even contact met ons op)

Bekijk hier het huishoudelijke reglement.