Skip links

Een vereniging met passie voor theater

PUUR voor… optredensworkshopsvloggenacterenzingendansen

6
6
JAAR JONG
23
23
OPTREDENS
17
17
LEDEN

Samen theater maken

PUUR Theater is een theatergroep voor de jeugd tussen 7 en 23 jaar in de omgeving van Reuver. We bieden diverse disciplines binnen het theatervak. Naast grote theaterproducties verzorgen we het hele jaar door ook kleinere optredens binnen en rond de gemeente en is er ruimte voor improvisatie, ontdekking, dans of zang.

Lees meer over ons

Passie voor Theater

Het samen-gevoel is voor ons heel belangrijk. Wij streven naar een ‘theaterfamilie’ waarbij iedereen zichzelf kan zijn en zich op zijn plek voelt. Wij zijn altijd op zoek naar ‘familie-uitbreiding’ zowel voor als achter de schermen.

Ontwikkeling

Door te acteren leren kinderen om zich verder te ontwikkelen. Ze krijgen meer zelfvertrouwen, leren hoe ze hun emoties moeten uiten, samen te spelen en naar elkaar te luisteren. En dat alles in een vertrouwde, gezellige, geborgen omgeving.

Betrokkenheid

Wij willen graag betrokken zijn bij andere verenigingen, stichtingen en instellingen binnen en rond de gemeente Beesel. Omdat we streven naar groei staan we open voor goede initiatieven en is er ruimte voor samenwerking en gesprek.

Recente optredens

Nieuwsgierig? Neem een kijkje achter de schermen
in onze vlogs.

Bekijk onze vlogs