Skip links
REIS MEE

Stap in de
Gruwelbus

en maak de rit van je leven!

Op 24 & 25 juni speelt de jeugdgroep van PUUR Theater de ‘Gruwelbus’. In deze unieke, interactieve voorstelling ga jij samen met Onnoval en Liselore op zoek naar Ferluci, de duivel die Onnoval zijn duisterste gedachten tot werkelijkheid gaat laten komen. Rijd mee naar de Andere Werkelijkheid voor een beleving die je nooit meer zal vergeten… Wees niet bang, de voorstelling is geschikt voor alle leeftijden.

Vertrektijden
Gruwelbus

Zaterdag 24 juni Middagreis
14.30 uur tot 16.30 uur
Klaashofweg 3 Reuver
Nog 18 bustickets beschikbaar
Bestellen
Zaterdag 24 juni Avondreis
19.00 uur tot 21.00 uur
Klaashofweg 3 Reuver
Nog 1 bustickets beschikbaar
Bestellen
Zondag 25 juni Ochtendreis
11.00 uur tot 13.00 uur
Klaashofweg 3 Reuver
Nog 18 bustickets beschikbaar
Bestellen

Priority busticket
Wil jij als eerste in de Gruwelbus stappen? Koop dan een priority busticket. Hiermee ondersteun je PUUR Theater Reuver, ontvang je van tevoren een leuke videoboodschap én mag jij als eerste de Gruwelbus betreden!

“Welkom in de Gruwelbus!
Dit wordt een rit die jullie
nooit meer zullen vergeten”

Over het
verhaal

De Gruwelbus vertelt het verhaal over de dertienjarige Onnoval, die wordt gepest op school. Om de pestkoppen terug te pakken schrijft Onnoval zijn meest duistere gedachten in een schrift en geeft het aan Ferluci, de duivel die alle gedachten werkelijkheid kan laten worden. Maar dan krijgt hij spijt… Hij besluit samen met zijn vriendin Liselore in de Gruwelbus te stappen om zijn schrift terug te halen. Aangekomen in de Andere Werkelijkheid neemt Ferluci hem, Liselore en een aantal reizigers die onderweg zijn ingestapt gevangen. Lukt het Onnoval om iedereen te bevrijden uit de Andere Werkelijkheid?

Tekst: Eileen bosch
‘Gruwelbus’ is geïnspireerd op het verhaal ‘De Griezelbus’.

Deze spelers nemen je
mee op reis

Veelgestelde
vragen

Ondanks dat de ‘Gruwelbus’ heel erg spannend klinkt, is de voorstelling voor alle leeftijden geschikt.

Tickets bestel je eenvoudig door op de knop achter de gewenste datum te klikken. Je komt dan in het bestelproces en kunt meteen jouw bus ticket afrekenen.
Als de betaling is geslaagd ontvangt u een bevestiging en de e-tickets in uw mailbox. Dit kan enige tijd duren. Check ook de map ‘ongewenste mails’ en ‘spambox’.
Niets ontvangen? Heeft u na een tijdje nog niets ontvangen en is het bedrag wel van uw rekening afgeschreven, neem dan contact met ons op: info@puurtheaterreuver.nl
Je kunt de tickets uitgeprint meenemen of opslaan op je telefoon. Deze worden bij de entree gescand.

Tjaa… We willen niet te veel verklappen maar we kunnen je wel vertellen dat je in een echte Gruwelbus gaat stappen. Laat je vooral verrassen door deze unieke voorstelling.

Wij vragen je om je auto te parkeren op de beklinkerde parkeerplekken van de Oude molenweg. Vanuit hier kun je lopend naar Klaashofweg 3, Reuver. Kom je met de fiets? Parkeer je fiets dan ook bij de fietsenstalling van de Oude molenweg.

De voorstellingen vinden plaats met als startpunt Klaashofweg 3 in Reuver. Met het openbaar vervoer is de locatie prima bereikbaar. Vanaf het treinstation loopt u in slechts 13 minuten naar de Klaashofweg.

De voorstelling zelf duurt ongeveer 1,5 uur inclusief pauze. Na afloop van de voorstelling kunt u in de GruwelBar onze spelers ontmoeten en vertrekt de bus na 20 minuten. Je bent dan binnen 2 uur tijd weer op de startlocatie: Klaashofweg 3, Reuver.

Tijdens de pauze en na de voorstelling kun je genieten van een heerlijk kopje koffie, thee of frisdrank in de GruwelBar van de Gresbuus. Je kunt zowel met pin als contant betalen.

Een regulier busticket kost € 9,50.

Wil je PUUR Theater een extra hart onder de riem steken? Met het ‘priority busticket’ steun je – voor slechts € 3,00 extra – de activiteiten en workshops van onze leden. Als blijk van waardering ontvang je een persoonlijke welkomstboodschap vlak voor u de voorstelling en krijg je natuurlijk voorrang bij het instappen van de Gruwelbus!

Bent je mindervalide of maakt je gebruik van een rolstoel? Laat ons dit dan per e-mail weten via info@puurtheaterreuver. We overleggen of deze voorstelling geschikt voor je is.