Skip links

Hallo. Cultuursnuivers, natuurliefhebbers en puzzelfanaten!

Ik ben Reinier de Reisleider. En ik ben, reisleider van de leukste excursie door gemeente Beesel. Maar maak je niet druk! Beesel slaan we over.

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 november 2023 vertrekt mijn excursie door het dorp. Dit wordt een avond die je nooit meer zult vergeten. Tenzij je te veel drinkt, hahaha. Ohja, en ik heb voor de puzzelaars wat leuke mysteries toegevoegd aan mijn excursie! Weet jij alle mysteries op te lossen? Dan ga jij misschien wel naar huis met een boodschappenpakket van de Albert Heijn uit Reuver!

Dus boek snel je ticket voor deze excursie via de knoppen hiernaast.

Datum: vrijdag 3 óf zaterdag 4 november 2023 uiteraard.
Tijd: 19.30 – 22.30 uur (Inloop vanaf 19.15 uur)
Vertrekpunt: Greswaren fabriek, Keulseweg 36 Reuver.
Belangrijk: Doe je wandelschoenen aan.

Vriendelijke groeten,

Reinier de Reisleider

9_MurderMystery_PUUR18_Puur_theater_reuver_excursie

Boek hier je tickets voor de excursie.

Tickets 3 nov.
Tickets 4 nov.

PSST… Geheime hint ontvangen?
Wil jij andere puzzelaars nú al een stapje voor zijn? Koop dan een vriendenticket en ontvang een paar dagen voor de voorstelling een super geheime hint die je gaat helpen met het oplossen van het mysterie. En een leuke extra bonus: je boost ook nog eens je karma én je ondersteunt de PUUR18 groep bij het maken van nieuwe producties.

Reacties van overlevenden
van Murder Mystery I

Wie kom je tegen
tijdens de excursie?

Reinier de Reisleider

Leon Smolenaars

Paragnost Pablo

Ieke Simons

Karen Klaagzang

Ilse van den Broek – Heldens

Karel de Kunstdetective

Guus Peeters

Luc Guber

Hero Janssen

Han Langer

Kwin Dortmans

Veelgestelde
vragen.

Ja. Dus doe je wandelschoenen maar aan.

Tijdens deze avond ga je op excursie met Reinier de Reisleider. Hij neemt je mee naar het prachtige Reuver en het ook wel mooie Offenbeek. Tijdens deze excursie kom je verschillende personen tegen die zorgen voor uiterst vermaak en een glimlach op je gezicht toveren. e voorstelling is interactief, dit betekent dat jij deel bent van het verhaal. Wij hopen op een happy ending! Voor de puzzelaars heeft Reinier een aantal toffe puzzels gemaakt, zodat jij je onderweg geen seconde hoeft te vervelen. Op het einde van de avond geef jij antwoord op de vraag: wie heeft er een moord gepleegd. En waarom?

Nee. Dit is een bloedserieuze komedie. Je lacht je dood.

€22,50 is iets meer dan een tientje vijftig maar dit is het meer dan waard. Voor dit bedrag krijg je een avondvullend programma twee drankjes en een hapje. We sturen je alleen maar naar huis met je tevreden glimlach.

De Murder Mystery is geschikt voor alle leeftijden maar het leukste voor 18 plussers. 

Wat leuk dat je het vraagt! Jazeker. De Murder Mystery is een fantastisch uitje voor familiedagen, vriendengroepen en bedrijfsuitjes. Voor groepen vanaf 8 personen zijn we te boeken via: puur18@puurtheaterreuver.nl 

Nu koop je ticket maar voordat je te laat bent. We weten waar je huis woont.

Tickets 3 nov.
Tickets 4 nov.